loading...
علوم فنی و مهندسی
آخرین ارسال های انجمن
behnia بازدید : 67 دوشنبه 10 شهریور 1393 نظرات (0)




آموزش دروس ریاضی و انگلیسی کلیه مقاطع تحصیلی( ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، پیش دانشگاهی) و در  هر رشته تحصیلی در مقطع دبیرستان


آموزش دروس ماشین‌های الکتریکی  ،  ریاضی مهندسی ، ریاضی 1و2 ،  معادلات دیفرانسیل، کنترل خطی  در رشته برق


بهنیا میرکریمی(دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علم وصنعت واحد بهشهر در رشته‌ی برق قدرت)


اگر دانشآموزان، دانشجویان و یا دیگر شهروندان عزیز گرگانی تمایل به آموزش دیدن در هر یک از کلاسها دارند میتواند در قسمت نظرات همین پست، نام و نامخانوادگی و شماره تماس خود را اعلام نماید تا اینجانب با ایشان تماس بگیرم


متشکرم


behnia بازدید : 56 پنجشنبه 13 شهریور 1393 نظرات (0)
behnia بازدید : 67 پنجشنبه 13 شهریور 1393 نظرات (0)
behnia بازدید : 34 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)

دانش مواد (به انگلیسیMaterials Science) یک حوزه‌ی میان رشته‌ای است که در آن رابطه بین ساختار و خواص مواد به منظور طراحی مواد جدید برای پاسخگویی به نیازهای روزافزون فناوری مواد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

گاهی اوقات ، این زمینه از دانش، با عناوین علم مواد و مهندسی مواد نیز شناخته می‌گردد.

behnia بازدید : 39 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)
مهندسی کشاورزی (به انگلیسیAgricultural engineering) مجموعه علوم در ارتباط با کشاورزی می‌باشد. در واقع عبارت است از تلفیق تکنولوژی علوم مهندسی و تولید و پرورش کشاورزی می‌باشد. مهندسی کشاروزی ترکیبی از رشته‌های زیست شناسی جانوری، زیست شناسی گیاهی و مکانیک، عمران، برق و مواد شیمیایی می‌باشد و از دانش و اصول مهندسی کشاورزی برای ساخت ماشین آلات کاربردی در این زمینه استفاده شده‌است.
behnia بازدید : 32 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)
مهندسی معدن (به انگلیسیMining engineering) مجموعه علوم و فنونی است که از اکتشاف یک کانسار (ذخیره معدنی با ارزش اقتصادی) آغاز و تا فرآوری آن ادامه می‌یابد. این رشته قدیمی‌ترین رشته مهندسی دانشگاهی است و در انگلستان پایه گذارده شده‌است. به علت شرایط سخت کاری، یکی از ۱۰ حرفه دشوار جهان شناخته شده است.
behnia بازدید : 40 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)

مهندسی شیمی (به انگلیسیChemical engineering) عبارت است از فرایندی شیمیایی از قبیل واحدهای یک پالایشگاه، پتروشیمی،صنایع چوب و کاغذ، صنایع غذایی، صنایع سلولزی، صنایع پلیمر، صنایع شیمیایی معدنی و غیره .

واحدهایی که فرایندهای شیمیایی برای تولید انبوه به کار می‌رود. به این بخش از مهندسی شیمی، مهندسی فرایند گفته می‌شود.

behnia بازدید : 39 سه شنبه 21 مرداد 1393 نظرات (0)
مهندسی صنایع، (به انگلیسیIndustrial engineering) عنوانی قدیمی برای بیان رویکردی در علم مدیریت سازمان ها و صنایع می‌باشد . نام فارسی این رشته به عنوان معادل درست انگلیسی آن عبارت از مهندسی صنعتی است که توسط تیلور بانی علم مدیریت به کار برده شد . مجموعه فعالیت هایی که مهندسی صنعتی نامیده می شود در ماهیت جزو زیر شاخه های علم مدیریت قرار می گیرند مانند مدیریت کیفیت ، مدیریت بهره وری ، مدیریت پروژه ، مدیریت تولید و ... از این رو امروزه مباحث مهندسی صنایع زیر مجموعه علم مدیریت قرار می گیرد و واژه ی مهندسی ، بیشتر جنبه اسمی و تاریخی دارد . آن بخش از مباحث با عنوان مهندسی صنایع که جنبه های آماری و ریاضیاتی دارد نیز امروزه تحت عنوان رشته های آمار صنعتی و ریاضیات کاربردی و ریاضیات صنعتی قرار می گیرد. امروزه در دانشگاههای کشورهای پیشرفته رشته عامی با عنوان مهندسی صنایع غالباً" به رشته های تخصصی مدیریتی مربوطه مانند مدیریت کیفیت ، مدیریت تولید، مدیریت پروژه و غیره تبدیل شده اند واین روال ادامه دارد( برگردان شده از مقدمه ژورنال بین‌المللی مدیریت کیفیت ) .
behnia بازدید : 45 یکشنبه 19 مرداد 1393 نظرات (0)

مهندسی مکانیک (به انگلیسیMechanical engineering) شاخه‌ای از مهندسی است که با طراحی، ساخت و راه‌اندازی دستگاه‌ها و ماشین‌ها سروکار دارد. تهیه و ساخت دستگاه‌هایی که انرژی‌های مختلف نظیر انرژی خورشید، انرژی هسته‌ای و انرژی شیمیایی را به کار می‌گیرند نیز در حوزهٔ این شاخه از دانش است. این رشته یکی از قدیمی ترین و گسترده ترین رشته‌های مهندسی است.

مهندسی مکانیک نیازمند فهم مفاهیمی همانند مکانیک، سینماتیک، ترمودینامیک، دانش مواد، تحلیل سازه‌ها و الکتریسیته است.

مهندسان مکانیک، اصول اساسی نیرو، انرژی، حرکت و گرما را به کار برده و با دانش تخصصی خود، سیستم‌های مکانیکی و دستگاه‌ها و فرایندهای گرمایی را طراحی کرده و می‌سازند. مهندسان مکانیک، گسترهٔ وسیعی از دستگاه‌ها، فراورده‌ها و فرایندها را تولید می‌کنند؛ از آن جمله می‌توان به موتورها و سیستم‌های کنترل، نیروگاه‌های الکتریکی، دستگاه‌های پزشکی، چرخ‌دنده‌ها، فناوریلیزر، طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و تولید به کمک رایانه، خودکارسازی و رباتیک، دستگاه‌های تهویهٔ مطبوع و تجهیزات کارخانه‌ها اشاره کرد.

behnia بازدید : 25 یکشنبه 19 مرداد 1393 نظرات (0)
مهندسی عمران یکی از حرفه‌های مهندسی است که به طراحی، نگهداری و ساخت سازه‌های مصنوعی و طبیعی شامل جاده‌ها، پل‌ها، کانال‌ها، سدها وساختمان‌ها می‌پردازد. از لحاظ قدمت، مهندسی عمران پس از مهندسی جنگ، دومین نظام مهندسی به حساب می‌آید و امروزه مهندسی عمران، حد واصل مهندسی نظامی و مهندسی غیرنظامی محسوب می‌گردد. مهندسی محیط زیست، مهندسی ژئوتکنیک، ژئوفیزیک، ژئودزی، مهندسی کنترل، مهندسی حمل و نقل، علوم زمین، علوم جوی، مهندسی قانونی، مهندسی شهری، مهندسی هیدرولیک، علم مواد، مهندسی سازه‌های دریایی، مدیریت سواحل، نقشه‌برداری ومهندسی سازه از جمله زیرشاخه‌های مهندسی عمران هستند.
behnia بازدید : 35 یکشنبه 19 مرداد 1393 نظرات (0)

معماری (به انگلیسیArchitecture) یا مهرازی هنر و فن طراحی و ساختن بناها، فضاهای شهری و دیگر فضاهای درونی و بیرونی برای پاسخ هم‌آهنگ به نیازهای کارکردی و زیباشناسانه است.

معماری، سبک طراحی و شیوه ساخت و ساز ساختمان‌ها و دیگر ساختارهای فیزیکی است.

باید معماری را از مهندسی سازه و ساخت و ساز متمایز ساخت. گرچه بسیاری از بناها (نظیر خانه‌ها و مکان‌های عمومی) کاملا در حیطهٔ دانش معماری‌ست، برخی سازه‌ها و بناهای دیگر (مثل یادمان‌ها، پل‌ها، کارخانه‌ها و غیرو) وجود دارند که در مرزی بین معماری و مهندسی یا معماری و هنرقرار می‌گیرند.

behnia بازدید : 33 یکشنبه 19 مرداد 1393 نظرات (0)

مهندسی کامپیوتر (به انگلیسیComputer engineering) دانشی مرکّب از مباحث رشته‌های مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتر است.



بطور خلاصه رایانه دستگاهی است که قدرت خارق العاده‌ای برای محاسبه دارد و می‌تواند بوسیله ابزارهای جانبی با محیط بیرون ارتباط برقرار کند. جایگاه کامپیوتر در دنیای امروز همین بس که عصر حاضر عصر کامپیوتر است. هدف این قسمت معرفی مهندسی کامپیوتر است و از سه بخش تشکیل شده‌است.
behnia بازدید : 49 یکشنبه 05 مرداد 1393 نظرات (0)

مهندسی برق (به انگلیسیElectrical engineering) زیرمجموعه‌ای از مهندسی است که به مطالعه و کاربردهای مرتبط با الکتریسیته،الکترومغناطیس و الکترونیک می‌پردازد. می‌توان مهندسی برق را به دو قسمت عمده تقسیم کرد: بررسی و طراحی سیستم‌های انتقال وتبدیل انرژی الکتریکی ؛ و یا بررسی و طراحی سیستم‌های الکترونیکی برای پردازش و انتقال اطلاعات، نظیر رایانه‌ها، سامانه‌های مخابراتی،مدارهای مجتمع، رادارها و نظایر آن. به بیان دیگر، مهندسان برق از الکتریسیته یا برای انتقال انرژی و یا برای پردازش اطلاعات استفاده می‌کنند

فراگیرتر شدن استفاده از انرژی الکتریکی و افزایش نیاز به انتقال و نیز پردازش سریع‌تر اطلاعات، مهندسی برق را به یکی از مهم‌ترین و پرتقاضاترین زمینه‌های مهندسی و صنعت تبدیل کرده است.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 5
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 6
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 6
  • بازدید ماه : 6
  • بازدید سال : 39
  • بازدید کلی : 4,903